Kush jemi ne

Për më shumë se 34 vjet jemi në shtëpitë e klientëve tanë me materialet e ndërtimit që i sigurojmë për tregun maqedonas.

  • Cilësi e zgjedhur me kujdes
  • Dizajn bashkëkohor
  • Materiale të punuara sipas standardeve

Në depon tonë për materiale ndërtimi, që gjendet në Tetovë, mund të gjeni kombinime të ndryshme të pllakave, laminateve, gurit dekorativ, dhe produkte hekuri.

Çmimi, cilësia dhe shpërndarja në kohë janë prioritetet tona.

Кërkoni një ofertë

Produktet tona

...
Pllaka dhe laminate
...
Gur dekorativ
...
Produkte hekuri

Galeri

  • Të gjitha
  • Gur dekorativ
  • Laminat
  • Kuzhina
  • Sanitare
  • Dyqan

Kontaktoni

Vendndodhja

1221 fshati Kamenjanë,
Tetovë, Maqedonia e Veriut

Telefoni:

+389 70 215 131

+389 70 384 700

+389 71 998 999

+389 44 394 666

Loading
Your message has been sent. Thank you!